Patronen doorbreken, stress aanpakken, focus veranderen..

 

Life coaching is er voor mensen die beseffen dat er verandering nodig is en die voldoende gemotiveerd zijn om deze veranderingen aan te gaan.
Wat wil je echt? Ik help je de belemmerende gedachtes te doorbreken die jou in de weg staan om je doelen te bereiken. Hierin Coach ik je vanuit het NAC model(Neuro Associative Conditioning). 

Balans

In de sessies ga ik samen met jou de uitdaging aan om je uit je comfortzone te krijgen. We gaan vanuit het NU aan het werk naar het gewenste eindresultaat. We gaan ontdekken welke richting je op wilt. We gaan op zoek naar de blokkades in je huidige patronen, die je op dit moment beperken om je doel te behalen.  Ik ga je ondersteunen in het doorbreken van deze patronen. Je gaat zelf nieuwe patronen creëren zodat je weer een positieve kijk op het leven krijgt. Je gaat je focussen op blijvende veranderingen, zoals meer balans in je leven. 

 

>We gaan ontdekken waar je naartoe wilt.

>Wat beperkt je doel om het te behalen.

> We gaan kijken hoe je dit op de juiste manier kan regisseren.

Van angst naar kracht

Als coach ben ik gedreven in het stellen van de juiste vragen en zal jou hiermee uitdagen om tot het gewenste resultaat te komen. Vaak zitten de antwoorden die je zoekt, al in je onderbewuste. Door de nieuwe patronen te integreren verandert de focus van bijvoorbeeld angst naar kracht, van minderwaardigheid naar zelfverzekerdheid, van stress en spanning naar een relaxtere houding en ontspanning.

 

Natuurlijk gebeurt dit alles in jou eigen tempo. Jouw gevoel staat altijd voorop. Ik zal naar je luisteren en je nieuwe inzichten geven, je bewust maken van je situatie en je uitdagen om vooruit te kijken. Confronterend maar realistisch. Probeer van je emoties te leren en laat ze niet de controle krijgen over je leven. Door mijn eigen ervaringen en hoog empathisch vermogen ondersteun ik je graag om het gewenste resultaat te bereiken.

Is het tijd om jouw nieuwe deur te openen?