De basis van mijn leven nu is, bewustwording en verantwoordelijkheid nemen. Door vooral te weten wat belangrijk voor mezelf is. Een mooi proces van een goede ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en zelfcompassie. Dit alles na een langdurige periode van stress.

 

 

 

 

 

Wees je er van bewust dat er altijd een keus is, 

misschien niet op dit moment, maar op het eerstvolgend moment.

 

Mijn vaste contract op de afdeling Finance & Control van een non-profit organisatie, durfde ik op te zeggen.

Gevoelsmatig had ik overigens geen keus.  Ziek (langdurige stress)zijn en toch een salaris ontvangen, werkte tenslotte niet mee bij mijn herstel!

 

Wat ik heb geleerd is dat je niet alle ballen hoog hoeft te houden, vooral niet voor de ander. Blijf hoe dan ook, altijd bij jezelf!

In deze periode raakte ik volledig uitgeput, creëerde afleidingsgedrag en stond volledig buiten mezelf. Een gebeurtenis stond me in de weg en ik durfde het niet aan te kijken. Terwijl ik het gewoon daar had mogen laten, nam ik het op mijn schouders. Ik had dus daadwerkelijk wel een keus! Dit is wat ik ieder ander wil meegeven, er is altijd een keus. De keus die ik op dat moment maakte was comfortabel, maar alleen voor dat moment, niet voor het lange termijn. Een gebeurtenis mag en kan je laten in het moment of laten bij de desbetreffende persoon. Uiteindelijk gaat het erom hoe jij hiermee omgaat. Laat je het in het moment van de gebeurtenis of sleep je het de rest van je leven mee. Deze keus maak jezelf. Leerzame jaren dat zeker, vooral met hetgeen wat ik nu weet.

 

Zo creëerde ik meer ruimte voor een stukje persoonlijke ontwikkeling en herstel vanuit een periode van langdurige stress. Tijdens deze periode investeerde ik in persoonlijke groei en volgde diverse trainingen NLP, PRI training, masterclasses en bezocht seminars.  Om uiteindelijk mijn passie te volgen startte ik de opleiding Stress & Burn-out coach en daar opvolgend een Life coach opleiding

 

Mijn doel is om mensen te motiveren, confronteren en te inspireren. Rust te creëren met een normale dosis stress. Keuzes te laten maken, vanuit gevoel en bewustzijn.

Graag wil ik deze groep mensen laten zien vanuit mijn eigen ervaring, dat er meer is dan de cirkel waar ze nu in leven. 

 

Om de cirkel bij preventie en herstel volledig rond te maken, heb ik mijn praktijk inmiddels uitgebreid met het geven van ontspanningsmassages en magnesium

lichaamsbehandelingen. Mijn doel is om massages en magnesium/lichaamsbehandelingen preventief in te zetten bij stress en/of herstel. 

https://www.massagestudiorelaxo.nl

 

 

Wees niet bang om uit je veilige en/of comfortabele cirkel te stappen, voor de start van een nieuw avontuur.

Wil je jouw verhaal met mij delen? Vul hieronder vrijblijvend het formulier in. Op werkdagen ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie.
 

Vitale groet,
Anita